Advertisement

Antalya Manavgat Yangın Son Dakika : SON DAKİKA | Antalya Manavgat alev alev yanıyor: Kabus 15 ... / Antalya'nın manavgat ilçesinde, yerleşik yabancılarla birlikte birçok insanın yaşadığı sitelerin yakınında fidanlık alanda çıkan yangın söndürüldü.

Antalya Manavgat Yangın Son Dakika : SON DAKİKA | Antalya Manavgat alev alev yanıyor: Kabus 15 ... / Antalya'nın manavgat ilçesinde, yerleşik yabancılarla birlikte birçok insanın yaşadığı sitelerin yakınında fidanlık alanda çıkan yangın söndürüldü.. 1 day ago · manavgat kaymakamı mustafa yiğit yaptığı son dakika açıklamasında, yangının çıkış nedeniyle ilgili de değerlendirmede bulundu. Yiğit, bu konuda net bir şey söylemek mümkün değil. Ekiplerin yoğun müdahalesi sonucu kontrol altına alınan yangında, yaklaşık 25 hektar ormanlık alan zarar gördü. Şiddetli rüzgarın da etkisiyle hızla büyüyen yangın, kalemler ve evrenseki bölgelerine kadar indi. Manavgat'ta orman yangini son dakika haberi:

Jul 29, 2021 · son dakika haberi olarak gündeme gelen yangınlar sebebiyle önemli derecede alan zarar gördü. 1 day ago · manavgat kaymakamı mustafa yiğit yaptığı son dakika açıklamasında, yangının çıkış nedeniyle ilgili de değerlendirmede bulundu. Sebebi ile ilgili yoğun bir çalışma söz konusu. Jul 29, 2021 · antalya manavgat'tan sonra bir ilçe daha yangın kâbusunu yaşıyor! Jul 07, 2021 · antalya'nın manavgat ilçesinde bulunan 5 yıldızlı bir otelin mutfak bacasında dün saat 20.00 sıralarında yangın çıktı.

Son dakika: Antalya Manavgat'ta orman yangını - Takvim
Son dakika: Antalya Manavgat'ta orman yangını - Takvim from iatkv.tmgrup.com.tr
Jun 30, 2021 · antalya'nın akseki ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Manavgat'ta orman yangini son dakika haberi: Evrenseki'de başlayan ve kalemler, yeniköy, çolaklı ve yavrudoğan mahallelerine sıçrayan yangın, yerleşim yerlerine de sirayet etti. Antalya manavgat ilçesinde gerçekleşen yangın Antalya'nın manavgat ilçesinde, yerleşik yabancılarla birlikte birçok insanın yaşadığı sitelerin yakınında fidanlık alanda çıkan yangın söndürüldü. Jul 07, 2021 · antalya'nın manavgat ilçesinde bulunan 5 yıldızlı bir otelin mutfak bacasında dün saat 20.00 sıralarında yangın çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangınında 5 dönüm alan zarar gördü. Jul 15, 2021 · son dakika haberler:

Antalya manavgat ilçesinde gerçekleşen yangın

Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangınında 5 dönüm alan zarar gördü. Evrenseki'de başlayan ve kalemler, yeniköy, çolaklı ve yavrudoğan mahallelerine sıçrayan yangın, yerleşim yerlerine de sirayet etti. Ekiplerin yoğun müdahalesi sonucu kontrol altına alınan yangında, yaklaşık 25 hektar ormanlık alan zarar gördü. Yangına tüm olanaklarla müdahale ediliyor. Jul 29, 2021 · antalya manavgat'tan sonra bir ilçe daha yangın kâbusunu yaşıyor! Antalya'nın manavgat ilçesinde, yerleşik yabancılarla birlikte birçok insanın yaşadığı sitelerin yakınında fidanlık alanda çıkan yangın söndürüldü. Antalya manavgat ilçesinde gerçekleşen yangın Yiğit, bu konuda net bir şey söylemek mümkün değil. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. 'evlerin yüzde 80'i yandı' antalya'da akseki ilçesinde başlayıp rüzgarın etkisiyle yayılarak manavgat ilçesine sıçrayan orman yangınına müdahale ediliyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde 12 gün önce çıkan kavgada av tüfeğiyle başından yaralanan 45 yaşındaki menderes çoban, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Sebebi ile ilgili yoğun bir çalışma söz konusu. Jul 15, 2021 · son dakika haberler:

Evrenseki'de başlayan ve kalemler, yeniköy, çolaklı ve yavrudoğan mahallelerine sıçrayan yangın, yerleşim yerlerine de sirayet etti. Antalya'nın manavgat ilçesinde 12 gün önce çıkan kavgada av tüfeğiyle başından yaralanan 45 yaşındaki menderes çoban, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Antalya'nın manavgat ilçesinde, yerleşik yabancılarla birlikte birçok insanın yaşadığı sitelerin yakınında fidanlık alanda çıkan yangın söndürüldü. Ekiplerin yoğun müdahalesi sonucu kontrol altına alınan yangında, yaklaşık 25 hektar ormanlık alan zarar gördü. Manavgat'ta orman yangini son dakika haberi:

Manavgat'ta kaymakamlık konutu önünde yangın - Son Dakika
Manavgat'ta kaymakamlık konutu önünde yangın - Son Dakika from foto.sondakika.com
Manavgat'ta orman yangini son dakika haberi: Yangına tüm olanaklarla müdahale ediliyor. Jul 29, 2021 · son dakika haberi olarak gündeme gelen yangınlar sebebiyle önemli derecede alan zarar gördü. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Antalya'nın manavgat ilçesinde 12 gün önce çıkan kavgada av tüfeğiyle başından yaralanan 45 yaşındaki menderes çoban, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. 'evlerin yüzde 80'i yandı' antalya'da akseki ilçesinde başlayıp rüzgarın etkisiyle yayılarak manavgat ilçesine sıçrayan orman yangınına müdahale ediliyor. Jul 28, 2021 · son dakika haberine göre manavgat'ta yangının çıktığı bölge dik yamaç olması dolayısıyla müdahale helikopter ile havadan yapıldı. Antalya'nın manavgat ilçesinde, yerleşik yabancılarla birlikte birçok insanın yaşadığı sitelerin yakınında fidanlık alanda çıkan yangın söndürüldü.

Jul 21, 2021 · son dakika haber:

Jul 21, 2021 · son dakika haber: Jul 15, 2021 · son dakika haberler: Manavgat'ta orman yangini son dakika haberi: Yiğit, bu konuda net bir şey söylemek mümkün değil. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangınında 5 dönüm alan zarar gördü. Jun 30, 2021 · antalya'nın akseki ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Jul 29, 2021 · son dakika haberi olarak gündeme gelen yangınlar sebebiyle önemli derecede alan zarar gördü. Antalya manavgat ilçesinde gerçekleşen yangın Ekiplerin yoğun müdahalesi sonucu kontrol altına alınan yangında, yaklaşık 25 hektar ormanlık alan zarar gördü. Evrenseki'de başlayan ve kalemler, yeniköy, çolaklı ve yavrudoğan mahallelerine sıçrayan yangın, yerleşim yerlerine de sirayet etti. Jul 28, 2021 · son dakika haberine göre manavgat'ta yangının çıktığı bölge dik yamaç olması dolayısıyla müdahale helikopter ile havadan yapıldı. Şiddetli rüzgarın da etkisiyle hızla büyüyen yangın, kalemler ve evrenseki bölgelerine kadar indi. Jul 11, 2021 · son dakika haberi.

Jul 07, 2021 · antalya'nın manavgat ilçesinde bulunan 5 yıldızlı bir otelin mutfak bacasında dün saat 20.00 sıralarında yangın çıktı. Jul 21, 2021 · son dakika haber: Yiğit, bu konuda net bir şey söylemek mümkün değil. Antalya'nın manavgat ilçesinde, yerleşik yabancılarla birlikte birçok insanın yaşadığı sitelerin yakınında fidanlık alanda çıkan yangın söndürüldü. Jul 29, 2021 · antalya manavgat'tan sonra bir ilçe daha yangın kâbusunu yaşıyor!

Son dakika! Antalya Manavgat'ta orman yangını
Son dakika! Antalya Manavgat'ta orman yangını from cdn.karar.com
Sebebi ile ilgili yoğun bir çalışma söz konusu. Jul 29, 2021 · antalya manavgat'tan sonra bir ilçe daha yangın kâbusunu yaşıyor! İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Jul 29, 2021 · son dakika haberi olarak gündeme gelen yangınlar sebebiyle önemli derecede alan zarar gördü. Jul 21, 2021 · son dakika haber: Ekiplerin yoğun müdahalesi sonucu kontrol altına alınan yangında, yaklaşık 25 hektar ormanlık alan zarar gördü. Antalya'nın manavgat ilçesinde 12 gün önce çıkan kavgada av tüfeğiyle başından yaralanan 45 yaşındaki menderes çoban, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Manavgat'ta orman yangini son dakika haberi:

Şiddetli rüzgarın da etkisiyle hızla büyüyen yangın, kalemler ve evrenseki bölgelerine kadar indi.

Jul 29, 2021 · son dakika haberi olarak gündeme gelen yangınlar sebebiyle önemli derecede alan zarar gördü. Antalya'nın manavgat ilçesinde, yerleşik yabancılarla birlikte birçok insanın yaşadığı sitelerin yakınında fidanlık alanda çıkan yangın söndürüldü. Manavgat'ta orman yangini son dakika haberi: Jul 11, 2021 · son dakika haberi. Evrenseki'de başlayan ve kalemler, yeniköy, çolaklı ve yavrudoğan mahallelerine sıçrayan yangın, yerleşim yerlerine de sirayet etti. Şiddetli rüzgarın da etkisiyle hızla büyüyen yangın, kalemler ve evrenseki bölgelerine kadar indi. Yangına tüm olanaklarla müdahale ediliyor. Jul 29, 2021 · antalya manavgat'tan sonra bir ilçe daha yangın kâbusunu yaşıyor! 1 day ago · manavgat kaymakamı mustafa yiğit yaptığı son dakika açıklamasında, yangının çıkış nedeniyle ilgili de değerlendirmede bulundu. Jul 15, 2021 · son dakika haberler: Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangınında 5 dönüm alan zarar gördü. Antalya manavgat ilçesinde gerçekleşen yangın Jul 21, 2021 · son dakika haber:

Posting Komentar

0 Komentar